arrow_drop_up arrow_drop_down

Aangenaam!

Ik ben Roel Beckers, productiviteitscoach & fulltime out-of-the-boxdenker

Van succes naar burnout... En terug!

Welkom! Ik ben Roel Beckers, productiviteitscoach en fulltime out-of-the-box-denker. Geboren in een écht ondernemersnest, besloot ik op mijn achttiende om zelf ook als ondernemer aan de slag te gaan. Een kleine 2 jaar later ging ik fulltime en mijn business bleef maar groeien. Tot ik in 2013 in een stevige burn-out terechtkwam. Ik was helemaal op en had niet eens energie om een mail te beantwoorden. Al snel bleek dat ik in één van de grootste thuiswerkvalkuilen was getrapt.

Als thuiswerkend professional loop je het gevaar dat je brein 24/7 in werkmodus blijft. Ik leefde, werkte, at en sliep letterlijk in dezelfde ruimte, waardoor de grens tussen werk en privé vervaagde. Ik voelde me zelfs schuldig wanneer ik even niet aan mijn werk dacht. Na mij burn-out zocht ik naar een manier om mijn werk en brein efficiënter te managen. Niet enkel ontdekte ik de juiste strategie hiervoor, ik vond ook nog eens simpele methodes om efficiënt en productief thuis te werken, zonder dat het me extra energie of wilskracht kostte. Integendeel. Nu help ik professionals  zelf de touwtjes in handen te nemen om efficiënt en stressvrij te werken. Kies jij ook voor   meer focus, energie en resultaat

Expertises die jou en je carrière laten groeien:

  • Komaf maken met zelfsabotage
  • Balans creëren tussen werk en privé
  • Focus, flow en energie managen
  • Jezelf motiveren en activeren
  • Efficiënt en geconcentreerd thuiswerken
  • Kiezen voor een succesvolle en winstgevende bedrijfsstrategie
  • Negatieve gedachten en limiterende overtuigingen loslaten
  • Ondernemen met een groei mindset
Certificaten en diploma's

Diploma's & certificaten

- Moderne toegepaste psychologie

- Cognitieve gedragstherapie

- Rationeel-emotieve gedragstherapie

- Emotional intelligence practitioner

- Mindfulness master practitioner

- Mindfulness based cognitive therapy

- Woede- & agressiecounseling

- Hypnotherapie practitioner

- NLP master practitioner

- Flow state practitioner

- IEMT-practitioner (huidige opleiding)

Bijscholingen & cursussen

- Productiviteit & time management

- Zelfsabotage & uitstelgedrag

- Speed reading & geheugentechnieken

- Coaching bij AD(H)D en ASS

- Hulpverlening bij smartphone- & gameverslaving

- Geweldloze communicatie

- Emotiemanagement

- Mentale veerkracht

- Assertiviteitscoaching

- Faalangst en zelfvertrouwen

- Neuroanatomie & neuroplasticiteit