arrow_drop_up arrow_drop_down
Roel Beckers thuiswerkcoach

Roel Beckers, aangenaam! 

Thuiswerkcoach & fulltime out-of-the-box-denker

Roel Beckers thuiswerkcoach

Van succes naar burnout... En terug!

Welkom! Ik ben Roel Beckers, productiviteitscoach en fulltime out-of-the-box-denker. Geboren in een écht ondernemersnest, besloot ik op mijn achttiende om zelf ook als ondernemer aan de slag te gaan. Een kleine 2 jaar later ging ik fulltime en mijn business bleef maar groeien. Tot ik in 2013 in een stevige burn-out terechtkwam. Ik was helemaal op en had niet eens energie om een mail te beantwoorden. Al snel bleek dat ik in één van de grootste thuiswerkvalkuilen was getrapt.

Als thuiswerkend professional loop je het gevaar dat je brein 24/7 in werkmodus blijft. Ik leefde, werkte, at en sliep letterlijk in dezelfde ruimte, waardoor de grens tussen werk en privé vervaagde. Ik voelde me zelfs schuldig wanneer ik even niet aan mijn werk dacht. Na mij burn-out zocht ik naar een manier om mijn werk en brein efficiënter te managen. Niet enkel ontdekte ik de juiste strategie hiervoor, ik vond ook nog eens simpele methodes om efficiënt en productief thuis te werken, zonder dat het me extra energie of wilskracht kostte. Integendeel. Nu help ik professionals  zelf de touwtjes in handen te nemen om efficiënt en stressvrij te werken. Kies jij ook voor   meer focus, energie en resultaat

Expertises die jou en je carrière laten groeien:

  • Komaf maken met zelfsabotage
  • Balans creëren tussen werk en privé
  • Focus, flow en energie managen
  • Jezelf motiveren en activeren
  • Efficiënt en geconcentreerd thuiswerken
  • Kiezen voor een succesvolle en winstgevende bedrijfsstrategie
  • Negatieve gedachten en limiterende overtuigingen loslaten
  • Ondernemen met een groei mindset
Certificaten en diploma's

Diploma's & certificaten

- Moderne toegepaste psychologie

- Cognitieve gedragstherapie

- Rationeel-emotieve gedragstherapie

- Emotional intelligence practitioner

- Mindfulness master practitioner

- Mindfulness based cognitive therapy

- Woede- & agressiecounseling

- Hypnotherapie practitioner

- NLP master practitioner

- Flow state practitioner

- IEMT-practitioner

Bijscholingen & cursussen

- Productiviteit & time management

- Zelfsabotage & uitstelgedrag

- Speed reading & geheugentechnieken

- Geweldloze communicatie

- Emotiemanagement

- Mentale veerkracht

- Assertiviteitscoaching

- Faalangst en zelfvertrouwen

- Neuroanatomie & neuroplasticiteit

- Metaphors of movement

- Core transformation

Partners & vakverenigingen

thuiswerkcoaching voor ondernemers en zelfstandigen

The Academy of Modern Applied Psychology

The Academy of Modern Applied Psychology is een erkende vakvereniging voor coaches en therapeuten. Leden van deze vakvereniging maken het commitment zich continu bij te scholen rond thema's zoals coaching, moderne toegepaste psychologie, NLP, hypnotherapy, cognitieve gedragstherapie en counseling.
Thuiswerkcoaching voor bedrijven, KMO's en teams

Pygmalion

Coachingtrajecten die vallen onder loopbaancoaching (carrièrevragen, work/life balans, stress, loopbaancompetenties,...) kunnen betaald worden met loopbaancheques van de VDAB. Dit dankzij de warme samenwerking tussen Thuiswerkers.be en loopbaancentrum Pygmalion.

thuiswerkers.be the association for IEMT practitioners

The association for IEMT practitioners

IEMT is een snelle en doeltreffende therapievorm die ontwikkeld is om snelle en blijvende verlichting te geven bij vastzittende emotionele en stress-gerelateerde problemen. Als erkend lid van de Association of IEMT practitioners garandeer ik jou een professionele en snelle ondersteuning bij het aanpakken van jouw uitdagingen en vraagstukken.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Samen aan de slag gaan? Laten we kennismaken! Tijdens deze online videocall van 30 minuten ontdek je hoe ik je van dienst kan zijn en beantwoord ik al jouw vragen over thuiswerkcoaching en -training. Kies zelf het moment dat voor jou het beste past in mijn online agenda.