arrow_drop_up arrow_drop_down

Hypnotherapie voor professionals

Dé hypnosepraktijk voor professionals.

Wat wil jij dit jaar bereiken?
hypnotherapie voor gezonde gewoonten

Gezonde gewoonten

Vervang oude, negatieve routines

hypnotherapie voor ondernemers en thuiswerkers

Weg met angsten 

Je angst of fobie snel opgelost

Emotiemanagement

Doorbreek emotionele spiralen

innerlijke rust en kalmte

Meer rust en kalmte

Ook in spannende situaties

Meer energie

Voor betere prestaties op elk vlak

bereik je doelen met Motivision Academy

Meer zelfvertrouwen

Leef vanuit een positief zelfbeeld

Meer focus

Laserfocus en concentratie

hypnotherapie voor een positieve mindset

Positieve mindset

Kies voor positieve gedachten

hypnotherapie voor een positieve mindset

Jezelf bevrijden

Negatieve ervaringen verwerken

hypnotherapie voor ondernemers en thuiswerkers

Wat is hypnotherapie?

Wanneer je denkt aan hypnose of hypnotherapie, zie je misschien één of andere mysterieuze goochelaar voor je die met een zakhorloge zwaait en je vertelt dat je een kip bent. Gelukkig gaat hypnotherapie er in het echt helemaal anders aan toe! 

Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie die gebruik maakt van relaxatie en focus om snelle en blijvende verandering te creëren. Hypnose wordt vaak gebruikt als hulpmiddel om stress, fobieën, ongezonde gewoonten,... te verhelpen. 

Ken je dat stemmetje in je hoofd wat er voor zorgt dat je vast blijft zitten of jezelf misschien saboteert? Hypnose zorgt ervoor dat deze saboterende, piekerende stem even stil wordt, zodat je rechtstreeks aan de slag kunt gaan met je onbewuste. Dat klinkt misschien een beetje zweverig, maar eigenlijk is hypnose gewoon een manier om lekker relaxed een snelle verandering te creëren, zonder dat die "kritische stem" in je hoofd roet in het eten gooit.

Ontdek mijn werkwijze


hypnotherapie voor ondernemers en thuiswerkers

Is hypnotherapie veilig?

Hypnotherapie is een zeer veilige en betrouwbare methode om snel verandering te creëren in je leven. Het heeft dan ook absoluut niets te maken met showhypnotiseurs die je wel eens op TV ziet. Een goede hypnotherapeut laat je niet geloven dat je een kip bent... Of Elvis Presley. Dat zijn podiumtrucjes.

Hypnotherapie brengt je in een diepe staat van relaxatie, zodat zelfsabotage volledig wordt uitgeschakeld. Je valt ook niet in slaap, integendeel; tijdens een hypnosesessie ben je je steeds volledig bewust van wat er gebeurt. Een hypnotherapeut kan dan je ook niets laten doen of denken wat jij niet wilt. 

Hypnose is ook absoluut niet eng. Sterker nog; Je bent elke dag meerdere keren in hypnose, zonder dat je het beseft. Wanneer je dagdroomt, bijvoorbeeld. Een hypnotherapeut wekt die relaxte staat bij je op en gebruikt deze dan om de verandering te creëren die jij wilt. En ook énkel de verandering die je wilt.

Ohja: Je hoort soms verhalen over mensen die niet uit hypnose raken of soms dagenlang in hypnose blijven. Dit zijn absolute urban legends; onzin dus. Het is niet mogelijk om "vast te zitten" in hypnose.

Ontdek mijn werkwijze


hypnotherapie voor ondernemers en thuiswerkers

Wat is mogelijk met hypnotherapie?

Hypnose kan als een op zichzelf staande therapievorm gebruikt worden, maar bijvoorbeeld ook als aanvulling een coachingtraject, om de verandering van de coachingsessies nog extra te verankeren. Hypnotherapie kan gebruikt worden bij heel wat positief changework, zoals bijvoorbeeld:


 • Komaf maken met stress door bv: de gevolgen van corona,...
 • Stoppen met roken, overeten, uitstelgedrag of andere negatieve gewoonten
 • Gezonder leven, gewicht verliezen of onder controle houden
 • Emotioneel trauma of posttraumatische stress verwerken
 • Negatieve gedachten en ervaringen loslaten
 • Verslavingen onder controle krijgen
 • Verhelpen van depressieve gedachten
 • Kalmte vinden in een drukke wereld
 • Betere focus en concentratie
 • Komaf maken met angsten of fobieën
 • Je emoties onder controle krijgen
 • Meer zelfvertrouwen en een sterker zelfbeeld
Ontdek mijn werkwijze


Samen aan de slag gaan? Plan je intakegesprek.

Hypnose of coaching?

Strikt genomen is coaching ideaal voor het bereiken van een specifiek doel, terwijl (hypno)therapie eerder gebruikt wordt bij het oplossen van een probleem. Je zou kunnen zeggen dat coaching kijkt naar de toekomst en therapie naar het verleden. Mijn ervaring is dat coaching en hypnotherapie elkaar zeer goed aanvullen; want soms stuit je bij coaching op blokkades die je met hypnotherapie kunt oplossen. Net zoals het bij hypnotherapie ook belangrijk is om naar de toekomst te kijken. Tijdens een persoonlijk intakegesprek ontdekken we samen hoe ik jou het beste van dienst kan zijn.

Bekijk de tarieven

coaching voor ondernemers

Online of bij je thuis

Traditionele hypnotherapiesessies vinden meestal plaats in de praktijkruimte van de therapeut. Je vertrekt dan met een goed gevoel, maar eens je thuis bent, merk je dat je groei in de praktijk is "blijven hangen". Ik focus me op online hypnotherapie en therapie aan huis niet enkel boek je op die manier vooruitgang in je eigen, vertrouwde omgeving. Het spaart je ook nog eens een hoop tijd, geld en energie!

Bekijk de tarieven

Hoeveel hypnosesessies?

Hypnotherapie wordt altijd op maat van jouw wensen en noden toegepast. Meestal zijn er 4 sessies nodig om blijvende verandering te creëren in je leven. Samen bespreken we welk doel jij wilt bereiken en hoe ik jou hierbij zal ondersteunen. Goede afspraken, goede vrienden.


Bekijk de tarieven

Samen aan de slag gaan? Doen we!

Nu aanmelden

Plan een vrijblijvende kennismaking

Samen aan de slag gaan? Laten we kennismaken! Tijdens deze online videocall van 30 minuten ontdek je hoe ik je van dienst kan zijn en beantwoord ik al jouw vragen over hypnotherapie en coaching. Kies zelf het moment dat voor jou het beste past in mijn online agenda.