arrow_drop_up arrow_drop_down

NLP-therapie voor professionals

Dé NLP-praktijk voor professionals.

Wat wil jij dit jaar bereiken?
hypnotherapie voor gezonde gewoonten

Gezonde gewoonten

Vervang oude, negatieve routines

hypnotherapie voor ondernemers en thuiswerkers

Weg met angsten 

Je angst of fobie snel opgelost

Patronen doorbreken

Doorbreek negatieve spiralen

Doelen bereiken

Privé- of werkgerelateerd

hypnotherapie voor een positieve mindset

Positieve gedachten

Stop limiterende overtuigingen

hypnotherapie voor een positieve mindset

Jezelf bevrijden

Negatieve ervaringen verwerken

innerlijke rust en kalmte

Meer rust en kalmte

Ook in spannende situaties

Meer energie

Voor betere prestaties op elk vlak

bereik je doelen met Motivision Academy

Meer zelfvertrouwen

Leef vanuit een positief zelfbeeld

nlp therapie voor ondernemers en thuiswerkers

Wat is NLP-therapie?

NLP, neurolinguïstisch programmeren, is een therapievorm die in de jaren '70 werd ontwikkeld door John Grinder en Richard Brandler. Zij onderzochten wat er voor zorgde dat sommige therapeuten zéér goede resultaten bereiken en andere niet. Aan de hand hiervan ontwikkelden zij een set principes en technieken die we vandaag de dag kennen als neuro linguïstisch programmeren. NLP-therapie creëert blijvende veranderingen in je leven en geeft je controle over je mentale processen, emotionele gezondheid en gedrag

Ontdek mijn werkwijze


NLP-principes in therapie

NLP gaat ervan uit dat jij niet je gedrag bent. Je kunt er dus voor kiezen om je reacties en gedrag te kiezen. Tijdens NLP-therapie ontdek je hoe je positief kunt reageren in een stresserende of "triggerende" situatie. Zo kun je de verantwoordelijkheid over je eigen reacties en gedrag weer volledig in eigen handen nemen, zodat jouw leven niet bepaald wordt door factoren rondom je.

Verder werken we met NLP-therapie aan de negatieve gedachten, angsten en overtuigingen die jou ervan weerhouden om je volle potentieel te bereiken. Dit is zeer handig wanneer je een specifiek doel voor ogen hebt. NLP gaat ervan uit dat je alle resources in je hebt om je doelen te bereiken. We integreren deze doelen ook succesvol in je leven, zodat je een snelle en blijvende verandering ziet.

Ontdek mijn werkwijze


Wat is mogelijk met NLP?

NLP-therapie kan als een op zichzelf staande therapievorm gebruikt worden, maar bijvoorbeeld ook als aanvulling een coachingtraject, om de verandering van de coachingsessies nog extra te verankeren. NLP-therapie kan gebruikt worden bij heel wat positief changework, zoals bijvoorbeeld:


 • Komaf maken met stress door bv: de gevolgen van corona,...
 • Emotioneel trauma of posttraumatische stress verwerken
 • Je emoties, reacties en gedrag onder controle krijgen
 • Meer zelfvertrouwen en een sterker zelfbeeld
 • Efficiënt doelen bereiken, privé of zakelijk
 • Limiterende gedachten en ervaringen loslaten
 • Verhelpen van depressieve gedachten
 • Kalmte vinden in een drukke wereld
 • Positieve gewoonten kweken
 • Betere focus en concentratie
 • Komaf maken met angsten of fobieën
Ontdek mijn werkwijze


Samen aan de slag gaan? Plan je gratis kennismaking.

NLP-therapie of coaching?

Strikt genomen is coaching ideaal voor het bereiken van een specifiek doel, terwijl (NLP-)therapie eerder gebruikt wordt bij het oplossen van een probleem. Je zou kunnen zeggen dat coaching kijkt naar de toekomst en therapie naar het verleden. Mijn ervaring is dat coaching en NLP-therapie elkaar zeer goed aanvullen; want soms stuit je bij coaching op blokkades die je met NLP-therapie kunt oplossen. Net zoals het bij NLP-therapie ook belangrijk is om naar de toekomst te kijken. Tijdens een persoonlijk intakegesprek ontdekken we samen hoe ik jou het beste van dienst kan zijn.

Bekijk de tarieven

hypnotherapie voor ondernemers en thuiswerkers

Online, snel en effectief

Traditionele NLP-therapiesessies vinden meestal plaats in de praktijkruimte van de therapeut. Je vertrekt dan met een goed gevoel, maar eens je thuis bent, merk je dat je groei in de praktijk is "blijven hangen". Ik focus me op online NLP sessies en sessies aan huis. Niet enkel boek je op die manier vooruitgang in je eigen, vertrouwde omgeving. Het spaart je ook nog eens een hoop tijd, geld en energie!

Bekijk de tarieven

Hoeveel sessies zijn nodig?

NLP-therapie wordt altijd op maat van jouw wensen en noden toegepast. Meestal zijn er 4 sessies nodig om blijvende verandering te creëren in je leven. Samen bespreken we welk doel jij wilt bereiken en hoe ik jou hierbij zal ondersteunen. Goede afspraken, goede vrienden.


Bekijk de tarieven

Samen aan de slag gaan? Doen we!

Nu aanmelden

Plan een vrijblijvende kennismaking

Samen aan de slag gaan? Laten we kennismaken! Tijdens deze online videocall van 30 minuten ontdek je hoe ik je van dienst kan zijn en beantwoord ik al jouw vragen over NLP en coaching. Kies zelf het moment dat voor jou het beste past in mijn online agenda.