arrow_drop_up arrow_drop_down
thuiswerkcoaching-voor-thuiswerkers-zelfstandigen-ondernemers-werknemers-en-bedrijven-thuiswerkcoaching-en-training

Thuiswerkcoaching voor onderwijsprofessionals

1-op-1 begeleiding voor gepassioneerde leerkrachten en directies.

Wat wil jij dit jaar bereiken?

Jezelf activeren

Een einde aan uitstelgedrag

Efficiënt thuiswerk

Meer tijd voor jezelf en je gezin

Emotiemanagement

Omgaan met sterke emoties

Meer motivatie

Leven vanuit jouw "why"

Meer energie

Voorkom stress en burn-out

ongelimiteerde support bij Motivision online academy

Efficiënt vergaderen

Zonder eindeloze Zoom meetings

thuiswerken teams teamcoaching

Meer connectie

Met je collega's en jongeren

Meer Balans

Tussen school en privé

Positieve mindset

Negatieve gedachten loslaten

Wat kan thuiswerkcoaching voor jou betekenen?

Thuiswerkcoaching voor leerkrachten, directies en andere onderwijsprofessionals

Online inspireren als leerkracht

Hoe kun je online lessen boeiend en inspirerend houden? Het is een vraag die heel wat leerkrachten zichzelf stellen. In 2020 werd het onderwijslandschap stevig door elkaar geschud door de uitbraak van de COVID-19 pandemie. Van de ene dag op de andere werd online lesgeven de norm. Iets waar niemand echt op voorbereid was. En hoewel we allemaal reikhalzend uitkijken naar het "oude normaal", of een nog beter "nieuw normaal", zal online lesgeven ook in de toekomst blijven evolueren. Online lesgeven is niet zomaar "online lesgeven"; Het vraagt om een specifieke aanpak en skillset. Ik help jou graag om die skillset nog verder te ontwikkelen, zodat jouw lessen nóg boeiender en inspirerender worden!
Vertel me meer
thuiswerkers-efficient-vergaderen-via-zoom-of-skype

Efficiënt online vergaderen

Online vergaderen is heerlijk! Je wordt niet gestoord door je collega's in de lerarenkamer, kunt je favoriete koffie drinken en zo'n kat op schoot is best gezellig.

Maar er zijn ook enkele nadelen aan vergaderen via Zoom of Skype: "Even geduld, eerst even de wasmachine aanzetten.", " Ohnee, de kat hangt in de gordijnen!", "Hé, zijn we al 2 uur bezig?" Sluipen deze uitspraken wel eens in jullie online vergadering? Dan is het tijd voor een masterclass of maatwerk coachingsessie voor jou en je team! 

Vertel me meer
leerkrachten-balans-tussen-werk-en-prive

Meer balans tussen school en privé

Lesgeven is niet zomaar een job. Het is een missie! Heel wat mensen denken dat je werk als leerkracht stopt bij de laatste schoolbel. Maar niets is minder waar, want ook na de schooluren ben je druk in de weer met vergaderingen, voorbereidingen en verbeterwerk!. Ook als directeur lijkt het soms alsof je 24/7 in werkmodus bent. Ik help jou op weg naar een gezonde, haalbare balans tussen je werk en je privé-leven
Vertel me meer
thuiswerkcoaching voor onderwijsprofessionals

Hey, Ik ben Roel Beckers

De voorbije 10 jaar heb ik de geweldige eer gehad te mogen samenwerken met meer dan 100 secundaire scholen in heel Vlaanderen en Brussel. Als spreker rond thema's zoals respect, pesten, gezond gamen en stress heb ik meer dan 160.000 leerkrachten, jongeren en ouders mogen inspireren.


Vandaag zet ik mijn ervaring in de onderwijswereld in om gepassioneerde onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar méér te ondersteunen: Meer balans, meer energie, meer focus. Maar wie weet zijn er ook zaken waar je minder van wilt? Minder eindeloze zoom vergaderingen, minder uitstelgedrag, minder frustratie.


Of je nu meer of minder wilt, ik help jou om je carrière en leven naar het volgende niveau te tillen dankzij efficiënt en stressvrij thuiswerk.
Laten we samen aan de slag gaan!
thuiswerkbegeleiding

Individuele coaching op maat

Loop je vast in het thuiswerken? Op zoek naar meer balans? Weegt er stress op je schouders? Of wil je je thuiswerkskills een boost geven? Tijdens een maatwerk coachingtraject krijg jij mijn onverdeelde aandacht. 

Bij mij krijg je de juiste ondersteuning op het juiste moment. Je kunt dus ook in het midden van de spreekwoordelijke orkaan bij mij terecht voor hulp bij jouw dringendste vraagstukken. Wanneer we samen aan de slag gaan om jouw leven en carrière te boosten, ben ik ook tussen en na de (twee)wekelijkse sessies onbeperkt bereikbaar via telefoon, Skype, Lifesize en Whatsapp.  Let’s get started!

Ik focus me op online coaching en coaching aan huis. Niet enkel boek je op die manier vooruitgang in je eigen, warme omgeving. Het spaart je ook nog eens een hoop tijd en energie!

Plan een gratis kennismakingsgesprek
training efficiënt thuiswerken

Masterclasses voor schoolteams

Op zoek naar een inspirerende masterclass voor jouw schoolteam? Rond online lesgeven, efficiënt vergaderen of nog een ander "thuiswerkthema"? Klinkt goed!

Tijdens mijn online masterclasses geef ik jouw team de tools en strategieën die nodig zijn voor stressvrij thuiswerk en inspirerende online lessen. 

Wil je een live webinar tijdens de volgende pedagogische studiedag? Een maatwerk "on demand" masterclass die levenslang beschikbaar blijft? Eventueel aangevuld met individuele coaching voor (een deel van) het team? Laten we samen bekijken hoe ik jouw school van dienst kan zijn! 

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Plan een vrijblijvende kennismaking

Samen aan de slag gaan? Laten we kennismaken! Tijdens deze online videocall van 30 minuten ontdek je hoe ik je van dienst kan zijn en beantwoord ik al jouw vragen over thuiswerkcoaching en -training. Kies zelf het moment dat voor jou het beste past in mijn online agenda.