arrow_drop_up arrow_drop_down

Geef je thuiswerkende team een boost!

Maatwerk coaching en trainingen, online of on site

Wat wil jij dit jaar bereiken?
werken vanuit je flow ondernemer

Efficiënte processen

Elimineer inefficiënte taken.

Zorgeloos thuiswerk

Voor jouw volledige team

Meer productiviteit

Meer resultaat met minder energie

Meer motivatie

Motiveer en activeer je team

ongelimiteerde support bij Motivision online academy

Efficiënt vergaderen

Vergeet eindeloze online meetings

bereik je doelen met Motivision Academy

Succesvolle mindset

Je team in de juiste mindset

Meer focus

Met je team recht naar het doel

Meer Balans

Tussen werk en privé

Mindmanagement

Waken over mentaal welzijn

Thuiswerkcoaching vanuit de mens.   

Thuiswerken heeft in 2020 een stevige boost gekregen. We werden overvallen door een wereldwijde pandemie en plots werd telewerk de norm, iets waar heel wat bedrijven niet op voorbereid waren. Eén ding is zeker; Thuiswerk is een blijver. Telewerken heeft dan ook heel wat voordelen; Je bespaart een hoop tijd, hebt altijd je favoriete koffie ter beschikking en zo'n kat op schoot is best lekker warm! 


Maar er zijn ook enkele valkuilen. Er is minder sociale controle, waardoor het lastiger is om in werkmodus te gaan. De grenzen tussen werk en privé worden steeds minder duidelijk. Om dan nog maar te zwijgen over die eindeloze Zoom meetings. Maar ook voor heel wat leidinggevenden is thuiswerk een relatief nieuw terrein. Hoe kun je je team motiveren zonder micromanagement? Welke acties kun je ondernemen om je teamleden nog meer als team te laten functioneren? Hoe kun je processen efficiënt houden? En wat kun je doen om het mentale welzijn van je teamleden te waarborgen tijdens het thuiswerken?

Thuiswerk is niet gewoon "thuis werken". Het is een compleet nieuwe manier van werken en managen. Ik ondersteun thuiswerkende teams en hun manager om productief en efficiënt te werken, met non stop aandacht voor het mentale welzijn en individuele capaciteiten van alle teamleden. 

Ontdek mijn werkwijze


training en coaching op maat van jouw team

Ik bied thuiswerkende teams en hun manager de tools en strategieën om hun productiviteit naar een hoger niveau te tillen. Productiviteit heeft soms een negatieve bijklank. Alsof we van onze teamleden machines willen maken die zoveel mogelijk werk verzetten in een zo kort mogelijk tijd. Ikzelf werk altijd vanuit de mens, met de nodige aandacht voor mentaal welzijn en stress management. Een gelukkig en gemotiveerd team wordt vanzelf productief.


Via interactieve trainingen en snelle coachingtrajecten geef ik jou en je thuiswerkende teamleden de skills en tools om vanuit een positieve mindset en intrinsieke motivatie in het leven en hun carrière te staan. Verder geef ik maatwerk strategieën om activiteiten, energie en focus optimaal te managen.


Daarnaast ondersteun ik bedrijven als interne thuiswerkcoach. Als vast aanspreekpunt voor jou en je team zorg ik ervoor dat het thuiswerk in jouw team zo productief mogelijk verloopt. Verder waak ik via individuele contactmomenten over het mentale welzijn van jouw team om zo stress, eenzaamheid, motivatieproblemen en andere thuiswerk-gerelateerde uitdagingen bespreekbaar te maken en op de lossen.

Ontdek de mogelijkheden

Maatwerk teamtraining

Het thuiswerk en de mindset van jouw team naar een nog hoger niveau tillen? Klinkt helemaal goed! Na een grondige analyse ga ik aan de slag om een groepstraining samen te stellen op maat van jouw topteam. Deze training vindt plaats online of op locatie.

Een greep uit de mogelijke thuiswerkthema's:

 • Je thuiswerkende team managen
 • Van time management naar task management
 • (Zelf)motivatie, jezelf activeren
 • Efficiënt online vergaderen
 • Betere focus zonder afleiders of stoorzenders
 • Zorgeloos en productief thuiswerken
 • Balans tussen thuiswerk en privé
 • Mind management voor thuiswerkers
 • ...
Plan een vrijblijvende kennismaking


Individuele coaching

Op zoek naar individuele coaching voor jezelf of je team? Ook dan zit je bij Thuiswerkers.be aan het juiste adres! Met individuele coachingtrajecten ondersteun ik jouw team om snel en efficiënt hun thuiswerkgerelateerde uitdagingen aan te gaan.

Een greep uit de mogelijke thuiswerkthema's:

 • Je thuiswerkende team managen
 • Productieve thuiswerkgewoonten kweken
 • Efficiënt thuiswerken zonder stress of uitstelgedrag
 • Een gezonde balans tussen werk en privé
 • Burnout en stress voorkomen als thuiswerker
 • Emotiemanagement voor thuiswerkers
 • Thuiswerken met een positieve mindset
 • Werken vanuit je flow state
 • ...
Plan een vrijblijvende kennismaking


Interne coaching

Als interne thuiswerkcoach ben ik het aanspreekpunt voor jou en je teamleden bij thuiswerkgerelateerde vraagstukken. Verder zijn er ook regelmatig individuele contactmomenten die ervoor zorgen dat het emotionele welzijn, motivatie en energie van alle teamleden steeds gegarandeerd worden. 

Plan een vrijblijvende kennismaking


Plan een vrijblijvende kennismaking

Samen aan de slag gaan? Laten we kennismaken! Tijdens deze online videocall van 30 minuten ontdek je hoe ik je van dienst kan zijn en beantwoord ik al jouw vragen over thuiswerkcoaching en -training. Kies zelf het moment dat voor jou het beste past in mijn online agenda.