arrow_drop_up arrow_drop_down
thuiswerkcoaching voor professionals en ondernemers

Coaching voor ondernemers

Boost of start jouw succesvolle thuiswerk-business!

Wat wil jij dit jaar bereiken?

Jezelf activeren

Nooit meer uitstelgedrag

thuiswerken teams teamcoaching

Een sterk merk

Met klanten die je écht wilt!

Efficiënt thuiswerk

Als ondernemer of werknemer

Meer energie

Voorkom stress en burn-out

Meer motivatie

Leven vanuit jouw "why"

bereik je doelen met Motivision Academy

Eigen zaak starten

Een thuiswerkbusiness met visie

Meer Balans

Tussen werk en privé

Meer focus

Recht naar jouw businessdoel

Positieve mindset

Negatieve gedachten loslaten

Laat je coachen door een erkend loopbaancoach

De meeste coachingtrajecten van Thuiswerkers.be vallen onder loopbaancoaching en kunnen dus betaald worden met loopbaancheques. Zo krijg je een coachingtraject t.w.v. € 1.183,00 voor slechts € 80,00! 
Uiteraard kun je ook als zelfstandige gebruik maken van dit zeer gunstige systeem.
thuiswerkbegeleiding voor zelfstandigen

Grenzeloze coaching voor ondernemers

Ben jij een thuiswerkende ondernemer? Dan weet je hoe geweldig het is om je eigen werkdag te bepalen en te werken vanuit je eigen, vertrouwde omgeving. Maar er zijn ook enkele valkuilen aan thuiswerken als zelfstandige: Zo kan een gebrek aan input en inspiratie ervoor zorgen dat je vastloopt in een bepaalde gedachtenspiraal. Ook loert het gevaar om 24/7 in werkmodus te zijn om de hoek en kun je wel eens te maken krijgen met stress, uitstelgedrag of een ongezonde balans tussen je werk en privéleven. 


Bij mij krijg je de juiste ondersteuning op het juiste moment. Je kunt dus ook in het midden van de spreekwoordelijke orkaan bij mij terecht voor hulp bij jouw dringendste vraagstukken. Wanneer we samen aan de slag gaan om jouw thuiswerkloopbaan te boosten, ben ik tussen en na de (twee)wekelijkse sessies onbeperkt bereikbaar via telefoon, Skype, Lifesize en Whatsapp.  Let’s get started!

Ontdek meer over mijn werkwijze


Wist je dat je ook als zelfstandige gebruik kunt maken van loopbaancheques?

thuiswerkbegeleiding

Online of bij je thuis

Traditionele coachingsessies vinden plaats in de praktijk van de coach. Je vertrekt dan met een goed gevoel, maar eens je thuiskomt, voel je dat je groei in de praktijk is "blijven hangen". Ik focus me op online coaching en coaching aan huis. Niet enkel boek je op die manier vooruitgang in je eigen, warme omgeving. Het spaart je ook nog eens een hoop tijd en energie!
De investering

Makkelijk betalen met loopbaancheques

Dankzij de warme samenwerking tussen Pygmalion en Thuiswerkers.be, kunnen ondernemers en zelfstandigen hun coachingtraject dat valt onder loopbaancoaching of loopbaanbegeleiding betalen met loopbaancheques. Je krijgt dan een compleet coachingtraject op maat t.w.v. € 1.183,00 voor slechts € 80,00. Vrijwel alle coachingtrajecten van Thuiswerkers.be vallen onder loopbaancoaching.  


Wat je krijgt:

 • Een intakegesprek van 30-60 minuten.
 • 7 uur coaching -online of bij je thuis- om jouw thuiswerkloopbaan naar het volgende niveau te tillen.
 • Inclusief nazorg en coachingmaterialen.

  Wil je weten of je in aanmerking komt voor loopbaancheques en hoe je deze kunt aanvragen? Contacteer me dan op +32 (0)485 12 98 47 of info@thuiswerkers.be. Ik help je graag verder met persoonlijk advies!
  Je kunt ook altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen via mijn online agenda.

Kom je in aanmerking voor loopbaancheques?

Om in aanmerking te komen voor loopbaancheques moet je op het ogenblik van je aanvraag aan deze vijf voorwaarden voldoen:
 • Je woont in Vlaanderen of Brussel. 
 • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
 • Je hebt minimum 7 jaar werkervaring (of 2.555 dagen) in loondienst of als zelfstandige opgebouwd over je hele loopbaan.
 • Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaancoaching.
 • Je bent bereid om loopbaanbegeleiding te volgen bij een erkend loopbaancentrum en om die coaching in het Nederlands te volgen.

Er zijn een aantal specifieke uitzonderingen die gelijkstaan aan werken als "werknemer of zelfstandige", zoals onder andere: wanneer je in je opzegtermijn zit, je in ouderschaps/zwangerschapsverlof zit, je werkloos bent door overmacht of economische redenen,...


Twijfel je of je in aanmerking komt? Geef dan gewoon even een seintje op 0485 12 98 47 of info@thuiswerkers.be en ik help je graag verder!

Coaching zonder loopbaancheques

Kom je niet in aanmerking voor loopbaancheques, of valt jouw vraag niet onder het systeem van loopbaanbegeleiding of - coaching? Geen probleem! Ook dan kun je bij mij terecht voor coaching op maat!
Contacteer me op +32 (0)485 12 98 47 of info@thuiswerkers.be voor de oplossing die bij je past.
Je kunt ook altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen via mijn online agenda.