arrow_drop_up arrow_drop_down
thuiswerkcoaching voor professionals en ondernemers

Thuiswerkcoaching voor ondernemers

Boost of start jouw succesvolle thuiswerk-business!

Wat wil jij dit jaar bereiken?

Jezelf activeren

Nooit meer uitstelgedrag

thuiswerken teams teamcoaching

Een sterk merk

Met klanten die je écht wilt!

Efficiënt thuiswerk

Als zelfstandig ondernemer

Meer energie

Voorkom stress en burn-out

Meer motivatie

Leven vanuit jouw "why"

bereik je doelen met Motivision Academy

Eigen zaak starten

Een thuiswerkbusiness met visie

Meer Balans

Tussen werk en privé

Meer focus

Recht naar jouw businessdoel

Positieve mindset

Negatieve gedachten loslaten

Wat kan thuiswerkcoaching voor jou betekenen?

thuiswerkers-efficient-vergaderen-via-zoom-of-skype

Productief thuiswerken

Ben jij een thuiswerkende ondernemer? Dan weet je hoe geweldig het is om je eigen werkdag te bepalen en te werken vanuit je eigen, vertrouwde omgeving. Maar er zijn ook enkele valkuilen aan thuiswerken als zelfstandige: Zo kan een gebrek aan input en inspiratie ervoor zorgen dat je vastloopt in een negatieve gedachtenspiraal. Ook loert het gevaar om 24/7 in werkmodus te zijn om de hoek en kun je wel eens te maken krijgen met stress, uitstelgedrag of een ongezonde balans tussen je werk en privéleven. Ik help je om je "thuiswerkbusiness" productief en stressvrij te runnen.
Vertel me meer
productief thuiswerken met focus

Jezelf activeren en motiveren

Uitstelgedrag, het is iets wat iedereen kent. Het probleem van uitstelgedrag is dat het heel stevige gevolgen kan hebben voor je business en professionele leven. Uitstelgedrag kan zich uiten in verschillende vormen: “Even snel een middagdutje doen.”, “Nog even wachten tot de situatie perfect is.”, “Nog snel een snack uit de kast nemen.”, "ik voel me nu niet lekker." of "ik doe het morgen wel."  Herken je deze uitspraken? Ik laat je graag praktische en effectieve strategieën en technieken ontdekken om je eigen motivatie te verhogen en actief in het leven te staan.

Vertel me meer
thuiswerkbegeleiding voor zelfstandigen

Stress en burnout voorkomen

Heel wat thuiswerkende ondernemers zijn 24/7 in werkmodus, waardoor stress en burnout vrij spel krijgen. Het is dan ook belangrijk om regelmatig tijd te maken voor jezelf en je omgeving. Loert die overvolle to do list naar je? Wil je meer energie en tijd voor jezelf en je omgeving? 's Avonds je brein effectief uit werkmodus halen? Ik help je graag verder! 
Vertel me meer
thuiswerkcoaching voor ondernemers en zelfstandigen

Hey, Ik ben Roel Beckers

In 2010 startte ik mijn eigen onderneming als coach en spreker. Ik werkte voornamelijk met kleine ondernemingen en secundaire scholen. Bijna elke dag was ik op pad om met groepen jongeren aan de slag te gaan rond thema's als respect, motivatie, studieskills, talenten,... Ik runde mijn business van thuis en deed dat alles op pure passie, zonder rem. Tot ik in 2013 in een dijk van een burnout belandde. 


Na mijn burnout verdiepte ik me in efficiënt thuiswerken, productiviteit, toegepaste psychologie,... en vandaag zet ik mijn ervaring in om ondernemers en teams te ondersteunen om hun leven en carrière naar het volgende level te tillen, met bijzondere aandacht voor mentaal welzijn, stress level en motivatie.

Wil je ook méér energie, balans en focus? Of misschien wil je wel minder uitstelgedrag, stress en zorgen. Ik coach je graag naar een productief leven in balans.

Laten we samen aan de slag gaan
thuiswerkcoaching voor ondernemers en zelfstandigen

Thuiswerkcoaching op maat

Loop je vast in het thuiswerken? Op zoek naar meer balans? Weegt er stress op je schouders? Of wil je je thuiswerkskills een boost geven? Tijdens een maatwerk coachingtraject krijg jij mijn onverdeelde aandacht. 

Ik focus op online coaching en coaching aan huis. Niet enkel boek je op die manier vooruitgang in je eigen, warme omgeving. Het spaart je ook nog eens een hoop tijd en energie!

Bij mij krijg je de juiste ondersteuning op het juiste moment. Je kunt dus ook in het midden van de spreekwoordelijke orkaan bij mij terecht voor hulp bij jouw dringendste vraagstukken. Wanneer we samen aan de slag gaan om jouw thuiswerkloopbaan te boosten, ben ik tussen en na de (twee)wekelijkse sessies onbeperkt bereikbaar via telefoon, Skype, Lifesize en Whatsapp.  Let’s get started!

Gratis kennismakingsgesprek plannen

Plan een vrijblijvende kennismaking

Samen aan de slag gaan? Laten we kennismaken! Tijdens deze online videocall van 30 minuten ontdek je hoe ik je van dienst kan zijn en beantwoord ik al jouw vragen over thuiswerkcoaching en -training. Kies zelf het moment dat voor jou het beste past in mijn online agenda.